...unohtumattomissa hetkissä

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

Avoin Satujoogakoulutus Kuopiossa 16.11.2019

16.11. @ 09:00 - 14:00

Avoin Satujoogakoulutus Kuopiossa Maria Jotunin koululla lauantaina 16.11.2019 klo 9.00-14.00. Koulutuksen kesto on 5 tuntia.

Hinta 149 € (sis. 24 % alv)

ILMOITTAUDU ENNAKKOON 10.10.2019 mennessä aikana ja saat koulutuksen hintaan 135 €. Laskutetaan yhdessä erässä ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumiset 30.10.2019 mennessä info@joogaurinkolapsi.fi.

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli peruutat osallistumisesi ennen 30.10.2019, pidätetään hinnasta 50 %. Peruutuksista 30.10.2019 jälkeen peritään koko koulutuksen hinta.

Sairaustodistuksella koulutuksen hinnasta laskutetaan 50 %. Minimiosallistujamäärä tähän koulutukseen on 10.

OHJEET ILMOITTAUTUMISEEN: Valitse vetovalikosta Satujoogakoulutus Kuopio 16.11.2019 ja kirjoita lisäksi viestikenttään laskutusosoitteesi postinumeroineen.

Saat laskun ilmoittamillasi tiedoilla sähköpostiisi.

 

Satujoogakoulutus on lyhyt ammatillisen osaamisen tueksi suunniteltu koulutus (kesto 5h), joka tarjoaa työkaluja niin työssä jaksamiseen kuin lasten kanssa monipuolisempaan läsnä olevampaan työskentelyyn.

Siinä yhdistyvät sekä lapsen että aikuisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen ja tukeminen satujoogaan perustuvien harjoituksien avulla.

Koulutus koostuu teoriaosuudesta ja käytännön harjoituksista. Teoriaosuudessa keskitymme satujoogaan menetelmänä ja sen soveltamiseen lasten kanssa työskentelyyn. Lisäksi keskitymme siihen, miten satujoogalla voidaan tukea kokonaisvaltaisesti leikki-ikäisen lapsen kasvua ja kehitystä. Teemoina ovat mm. motoristen taitojen tukeminen, emotionaalisen kehityksen tukeminen, leikin kokeminen ja mielikuvituksen harjoittelu yhdessä turvallisen aikuisen kanssa sekä läsnä olevan vuorovaikutuksen kokeminen.

Käytännön osuudessa käymme läpi satujoogaharjoituksia, niiden vaikutuksia ja niiden soveltamismahdollisuuksia varhaiskasvatukseen. Koulutuksen aikana saat itse kokea satujoogan positiiviset kehoa ja mieltä rauhoittavat, tasapainottavat ja rentouttavat vaikutukset.

Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus soveltaa satujoogaharjoituksia omaan työhösi lasten parissa ja luoda sen avulla pieniä rauhoittavia tuokioita esim. päiväkodin arjen tilanteisiin, mutta myös pidempiä tuokio esimerkiksi liikuntahetkille.

Satujoogan menetelmää voidaan soveltaa sekä pienryhmätoimintaan että isommille lapsiryhmille. Se soveltuu myös yhden lapsen ja aikuisen väliseksi tuokioksi. Menetelmänä satujoogaa voidaan soveltaa sekä lapsille että nuorille.

Koulutuksesta saat mukaasi kattavan kuvallisen satujoogamateriaalin, joka sisältää valmiita lyhyitä satujoogaharjoituksia ja pidempiä satujoogaohjelmia.

Satujoogakouluttajana toimii liikuntatieteiden maisteri (liikuntateknologia) ja lasten joogaohjaaja Jenny Siltala

Lisätietoja koulutuksesta ja koulutukseen osallistuneista ammatiryhmistä löydät Täältä

 

Laita jakoon jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Email this to someone
email

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
16.11.
Aika:
09:00 - 14:00